Go Back   Forum Kotak Game > Sony > PS2

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-14-2009, 05:51 PM
shadowrouge91's Avatar
shadowrouge91 shadowrouge91 is offline
Shield Wielder
 
Join Date: Nov 2008
Location: sementara masih di PIONEER 2
Posts: 1,483
shadowrouge91 is unknown
Send a message via Yahoo to shadowrouge91
Default [SHARE] Tempat download ISO PS2

Yu' kita Share / Bagi2 dimana tempat kamu download game PS2 yg susah di cari di toko2

kalau gua sih...

REGISTER FIRST:
www.psxhaven.com
www.ps2iso.net

FREE NOT REGISTER ALLOWED
www.trfighters.net

kalau kalian dimana??


Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2009, 05:55 PM
Renamon Renamon is offline
[Banned Permanent]
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere in This world
Posts: 7,614
Renamon is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Renamon
Default

ini berati klo mo donlod syarat na pke harddsik yg diblkg itu kan. bkan yg pke CD.

Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2009, 06:08 PM
shadowrouge91's Avatar
shadowrouge91 shadowrouge91 is offline
Shield Wielder
 
Join Date: Nov 2008
Location: sementara masih di PIONEER 2
Posts: 1,483
shadowrouge91 is unknown
Send a message via Yahoo to shadowrouge91
Default

Quote:
Originally Posted by Renamon View Post
ini berati klo mo donlod syarat na pke harddsik yg diblkg itu kan. bkan yg pke CD.
bukan.... ini maksudnya download trus kamu burn sendiri di CD / DVD pake ALCOHOL 120% atau pake IMGBURN (jangan pake NERO coz ga bisa)
dan burn pake kecepatan terendah


Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2009, 06:19 PM
Renamon Renamon is offline
[Banned Permanent]
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere in This world
Posts: 7,614
Renamon is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Renamon
Default

ohhh. itu apa sih makdsunya alkhol 120% pke benran alkohol tuh maklum masih anak ayem

Reply With Quote
  #5  
Old 01-14-2009, 06:21 PM
shadowrouge91's Avatar
shadowrouge91 shadowrouge91 is offline
Shield Wielder
 
Join Date: Nov 2008
Location: sementara masih di PIONEER 2
Posts: 1,483
shadowrouge91 is unknown
Send a message via Yahoo to shadowrouge91
Default

bukan... tiu software seperti NERO gitu.... tapi ini khusus buat burn file buat game... misalnya PS2 , PS1 , DREAMCAST , PC , dll... jadi ini software biasa ajah kok.. buat burn file isonya PS2 kalau pake NERO... PS2 kamu yg ga mau baca filenya.,...


Reply With Quote
  #6  
Old 01-14-2009, 06:26 PM
Renamon Renamon is offline
[Banned Permanent]
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere in This world
Posts: 7,614
Renamon is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Renamon
Default

wahh berati klo game2 yg dah ga dijual tpi masih jga ada dunkzz... kaya game lama gtu.

Reply With Quote
  #7  
Old 01-14-2009, 06:28 PM
shadowrouge91's Avatar
shadowrouge91 shadowrouge91 is offline
Shield Wielder
 
Join Date: Nov 2008
Location: sementara masih di PIONEER 2
Posts: 1,483
shadowrouge91 is unknown
Send a message via Yahoo to shadowrouge91
Default

yup bener banget coba'in deh....


Reply With Quote
  #8  
Old 01-14-2009, 08:05 PM
s03_h4nd1's Avatar
s03_h4nd1 s03_h4nd1 is offline
Berserker
 
Join Date: Dec 2008
Location: ga gitu jelas??!! (ゲームボックス)
Posts: 3,574
s03_h4nd1 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by shadowrouge91 View Post
bukan.... ini maksudnya download trus kamu burn sendiri di CD / DVD pake ALCOHOL 120% atau pake IMGBURN (jangan pake NERO coz ga bisa)
dan burn pake kecepatan terendah
kykny bs jg pake nero koq gw bs pake nero,,plh yg disc image or save project

Reply With Quote
  #9  
Old 01-14-2009, 08:07 PM
Renamon Renamon is offline
[Banned Permanent]
 
Join Date: Nov 2008
Location: Somewhere in This world
Posts: 7,614
Renamon is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Renamon
Default

Quote:
Originally Posted by shadowrouge91 View Post
Yu' kita Share / Bagi2 dimana tempat kamu download game PS2 yg susah di cari di toko2

kalau gua sih...

REGISTER FIRST:
www.psxhaven.com
www.ps2iso.net

FREE NOT REGISTER ALLOWED
www.trfighters.net

kalau kalian dimana??
parah yg free not regsternya pke bahasa apaan tuh.???

Reply With Quote
  #10  
Old 01-14-2009, 09:03 PM
s03_h4nd1's Avatar
s03_h4nd1 s03_h4nd1 is offline
Berserker
 
Join Date: Dec 2008
Location: ga gitu jelas??!! (ゲームボックス)
Posts: 3,574
s03_h4nd1 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Renamon View Post
parah yg free not regsternya pke bahasa apaan tuh.???
kykny sih bhs turki..

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:28 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 KotakGame.com All Right Reserved.